Citat:
În prealabil postat de Igor_Paslusnik
G Maihai,
Nu, nu-i apăr. Pentru că-i iubesc pe amândoi. Și pe agresor și pe mamă, soție, copil. Așa mă învață Hristos. Să-mi iubesc dușmanii. "Nu puteți face nimic fără Mine." Putem să ucidem cu Hristos? Dumnezeu este Iubire. Nu putem.
Altfel creștinismul nu ar mai fi cea mai înaltă credință și mărturisire, cunoscută de om.
|
sincer, mi-e mila de viitoarea ta nevasta si mi-e sila de tine in cazul strict mentionat mai sus.
Citat:
Da, logodnica mea, cunoaște gândirea mea și îmi este alături, fiindcă e creștină, nu doar cu numele de creștină și cu fapte de păgân și ateu.
Dacă va fi ucisă, știe că merge la Hristos, pentru blândețea și iubirea ei, și eu la fel. Nădăjduim. Ținându-ne cât mai bine de poruncile lui Hristos, fiindcă așa Îl iubim, împlinind poruncile Lui, cum El spune.
Când "vrăjmașii Romîniei, se vor abate" la noi, bolnavi de lăcomie, suferind din pricina orbirii lor, după un pământ pe care oricum nu îl luăm cu noi în Împărăția Cerurilor, pentru că e muritor și va trece și el, ca și noi, de ce să vrem să-i ucidem? Să ne facem mai răi ca ei? "Nu răspunde răului cu rău", spune Biblia. Vor pământ? Să-l ia. De ce? Păi simplu: e al nostru pământul? Nu e al nostru, e al lui Dumnezeu. Totul e al lui Dumnezeu. Și însuși trupurile noastre sunt ale lui Dumnezeu, conform Bibliei.
Dar ce e al nostru? Al nostru e a urma lui Dumnezeu. A fi blânzi, iubitori, smeriți, rugători, "lumini între oameni, sarea pământului", sfinți, drepții pământului. "Fericiți cei blânzi, căci aceia vor moșteni pământul". Care pământ îl vor moșteni? Ăsta? Nu. Pământul Împărăției Cerurilor. Spune Hristos: "Împărăția Mea, nu este din lumea aceasta. Oare nu ar fi putut Tatăl Meu, să-mi trimită 12 legiuni de îngeri?" Ar fi șters de pe fața pământului, Imperiul Roman întreg, în câteva minute.
|
pacat de viitoarea ta sotie; poate se trezeste si nu se mai casatoreste cu tine; eu siguir nu as face-o; nu cu un barbar care nu m-ar apara la nevoie; nu cu un baebat care si-ar sacrifica copiii.
Citat:
Dalian, Biserica lui Hristos, NU îngăduie războiul de apărare.
Dacă l-ar îngădui, ar greși, dar NU îl îngăduie.
Dacă l-ar îngădui, ar fi menționat în Biblie. Dar slavă Domnului că nu e biblic.
Biblia, este pe ceea ce mă bazez eu, în majoritatea afirmațiilor mele. Spre slava lui Dumnezeu.
Dacă greșesc, biblic, vă rog să mă ajutați.
|
daca doar pe biblie te bazezi esti la fel de sectar ca oricare altul. Cum ramane cu Sfanta Traditie si Sfintii Parinti?! Sau ele sunt neortodoxe?!
Oare vrei sa fci tu o noua ortodoxie?
Daruieste si vei primi la randul tau.
Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata.
|