Citat:
În prealabil postat de fallen
Copilul meu nu a reusit inca sa se intoarca in burta, cu capul spre iesire. Acum o suta de ani din cauza asta puteam muri amnadoua. Deci ???
|
Deci prostii.
Stiu pe cineva care a nascut gemeni, ambii cu picioarele inainte.
Da, natural.
Citat:
Daca va veni pe lume va fi doar cu ajutorul altor oamei-doctorii si eventual tatalui care plateste...de ce ne-a ales Dumnezeu tocmai pe noi sa murim, adica pe mine sa mor incercand si pe ea sa nu se nasca ??? Pentru pacatele si alegerile gresite facute de mine, evident ... . Si tatal ei s-a nascut tot asa, prin cezariana, altfel mureau si el si maica-sa; deci au fost programati genetic pt extinctie, probabil din cauza unor defecte genetice sau pacatelor neamului, iar eu taman pe el l-am gasit sa fac copii cu el...la mine in neam nu -sa nascut nimeni cu fundul inainte sau prin cezariana....
|
Iarasi scoti niste perle...
Pozitia copilului nu are cu nimic de a face cu genetica.
Nici cu pacatele.
Citat:
Ca daca Dumnezeu n-o iiubeste si n-o vrea, macar o iubeste taica-su si o doreste atat de mult incat ii si plateste operatia prin care sa vina pe lume ??? Si ca toata viata ei o va datora interventiei unor oameni invatati, platiti de ctare noi, parintii ei ?
|
Deja miroase a trolareala..
Ca mi-e greu sa cred ca cineva normal poate sa emane atata "intelepciune" la modul serios.
Sunt ideile sfatoase ale "partenerului" ateu?
Citat:
si apoi samai zica si almeu ca daca nu avea el destui bani sa plateasca...muream si eu si n-aveam nici copil...
|
Da, exact cum ma gandeam.
Acum inteleg.
Citat:
Si nu-l inteleg nici pe el, acum ca am realizat ca si el a venit pe lume salvat fiind tot de medici, ca nar fi reusit niciodata sa iasa in spagat,
|
De ce, tine minte ca a incercat si nu i-a iesit?
Citat:
de ce nu se simte indatorat la nimeni cu nimic...nici la oameni, nici la medici, nici la parintii lui, nici la Dumnezeu....( ca doar la vremea aia nu si,a platit singur operatia, cum o sa faca acum la fii.sa daca va fi nevoie, sa-si atribuie lui insusi toate meritele...)
|
Si nici tie la o adica, ca daca nu erau banii lui, nu stateai tu pe langa el ce sa mai vorbim sa-ti permiti sa faci si un copil
Si uite asa, logica imbatabila a dracului biruie credinta (sugubeata).