Pelerin, dacă văd că familia îmi este luată cu asalt de un agresor zdravăn la cap, nu îmi apăr familia, repet, mamă, soție, copil, cine-o fi, nu-i apăr. Spun familiei, să dea agresorului banii, telefonul, și orice mai vrea agresorul, ce duce el lipsă din cele materiale, vreau să-l ajut și nu am inima lipită de nimic material. Va fi prins de poliție, mai devreme sau mai târziu, săracul de el, năpăstuit de neputințe.
E bine așa? Ești mulțumit, am mers până la capăt? Așa trebuie să facă creștinii. Pentru că iubesc oamenii, nu patimile, materialismul, neputințele, etc.
Mihai, îți place să șicanezi oamenii, nu? E tipic avocățesc. Există cu adevărat în realitate.
Vitiate, ce ai scris, sunt numai prostii. Nu e nimic "natural" în a ucide alt om. Sistemul nostru imunitar e "programat" să funcționeze așa, de către Dumnezeu, dar fără să ne fie încălcată libertatea. Există și baterii bune și baterii rele. Sunt multe de vorbit, ai scris numai prostii, așa mari că nu vrea să răspund la fiecare în parte. Iartă-mă.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia
Last edited by Igor_Paslusnik; 23.06.2015 at 00:08:55.
|