View Single Post
Vechi 23.06.2015, 19:10:55
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Da, si eu am vazut catei nascandu-se cu fundul inainte, cam jumate din ponta, pe cativa e drept ca i-am ajutat si eu, ca nici ei nu au destula putere sa impinga cu fundul, chiar daca dimensiunile lor sunt oricum mai mici, cu cat sunt mai multi. Doctorul mi-a explicat ca de obicei extremitatea posterioara a fatului nu eatat de rigida si grea ca sa dilate colul la fel cum face capul, dar se poate incerca, intr-adevar. Daca se obtine o dilatatie, suficienta, daca nu se rup membranele prea devrme si mai ales daca nu se angajeaza vreun picior inainte...si nu e de ras,'soacra-mea chiar asa a ajuns la spital, cu un picior angajat si unul retinut, de era sa moara. Si bunica-mea a ajuns cu capul copilului intepenit dupa >12 ore de travaliu si cu o basica in crestetul capului, care -sa infectat, si in '48 se gasea f greu antibiotic...bunicul celalalt a si murit, tot in '48, din lipsa de antibiotic.,,deci se poate spune ca viata e nedreapta, cu unii, sau ca altii au avut noroc ca sunt acum aici...
Asa a zis si al meu cand l-am intrebat daca nu e suparat ca putea sa moara la nastere, sau daca nu crede ca Dumnezeu nu a vrut ca el sa vina pe lume, si a zis ca nu, din contra, crede ca daca traieste si e acum aici este pentru ca asa a vrut Dumnezeu, sa il salveze...si probabil nu stiu de ce am senimentul ca si preotul daca il intrebam, la fel ar fi raspuns...
Reply With Quote