View Single Post
Vechi 23.06.2015, 21:08:41
Vitiate Vitiate is offline
Banned

Data înregistrării: 29.05.2015
Locație: Dromund Kaas
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit Vezi mesajul
Theo cumva reusesti, in ultima ta postare, concluzii incadrabile in categoria ,, acei oameni minunati si masinile lor zburatoare" :)) Ai plecat de la drepturile unui virus, scurt excurs despre santatatea ta mentala, Biblie, profetii catolico-ortodoxe si sodomiti, temeri cu privire la un discurs anticatolic bazate pe un feeling inspirat din firmele sf, consideratii despre incest si ideologia lui, problemele unuia din Luxemburg si finalmente scurte concluzii on-topic, incheiate apoteotic ,,oriunde, oricand" . Nu stiu cum reusesti asa ceva intr-o singura postare dar esti ,,one man show" :) Luv you too :))
Hai, scotianule, citeste frate cu atentie. Misto putem face toti. Bine, tu nu faci misto cu rautate, stai linistit ca nu ma sifonez ca unii tocilari de pe aici.
Pai the point is: natura, spre deosebire de om, nu e cazuta. Sau, oricum, nu in aceeasi masura. Deci, un impuls precum cel al apararii familiei este nu sfant, nu sacru, dar un pilon al normalitatii. Ceva imi spune ca daca cineva ar vrea raul familiei tale, l-ai sau i-ai spulbera. Asa procedeaza un barbat, crestin sau nu, ateu sau religios, ciudatel ca mine sau pragmatic ca tine, etc. Amicul nost' menonit este, cred, near-human sau pe acolo. Mor de curiozitate sa ii fac cariotipul candva. Poate descopar acolo niste cromozomi in forma de simboluri menonite (habar nu am care sunt alea, daca exista). :))))))))))))))))))