Citat:
În prealabil postat de MihaiFloarea
Revenind la discutia propusa, observ la mirela-h o ciudata ignorare a realitatii:
|
Eu nu ignor realitatea ci imi prezint niste opinii formate pe baza celor prezentate in mass media, pentru ca nu am alte surse de informare. Daca tu stii mai multe prezinta-le pe forum cat mai exact. Spui ca in cazul Tanacu opinia publica si justitia au fost manipulate de mass media. Traiesc in Romania si stiu cata lipsa de obiectivitate manifesta uneori presa si cat de aservita unor interese obscure este justitia. Dar raman la parerea ca fostul preot Corogeanu nu avea in niciun fel autoritatea de a o priva pe Irina Cornici de tratamentul medical.
Imi pare bine ca tu insuti ai postat citate dintr-o lucrare in care se afirma necesitatea conlucrarii dintre medicina si credinta, pentru ca pe forum sunt persoane care neaga rolul medicului si al tratamentului prescris de acesta in procesul de vindecare. Pe mine ma ingrijoreaza astfel de atitudinii extremiste, si daca am intervenit pe forum am facut-o nu din dorinta de a polemiza ci pentru a prezenta si un alt punct de vedere, pentru ca discutiile de pe forum sunt urmarite si de persoane care nu intervin direct si care pot fi influentate de opiniile extremiste exprimate cu multa forta de unii forumisti. Eu insami am urmarit timp de mai multe luni forumul si nu am intervenit decat atunci cand m-au exasperat unele afirmatii lipsite de fundament teologic sau chiar logic.