View Single Post
Vechi 05.02.2008, 15:20:57
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

mirela-h, eshti medic? shi medicii nu sunt cumva shi ei extremishti? sau de ce vrei tu asha de frumos sa ne vindecam noi cu totzii la spital, sau la spitalul de boli nervoase sau la psihiatrii shi psihologii vremurilor? Shti dumneata ce cartzi invatza ei, ce teorii pun in practica, shi catzi pacientzi au tratat? Cu pilule de somn? Shi catzi s-au vindecat? Daca nu shtii de ce ne trimitzi pa mana lor? Poi itzi spun eu ca medicii nu shtiu shi nu vor shtii niciodata sa trateze sufletul shi mintea omului shi cugetul omului ci il vor trata mereu ca pe cobai cu pilule de somn sau cu etichete de tipul: schizofrenie, paranoe, nevroza, psihoza, delir, shi alte incadrari tipologico umane sau patologice prin care nu au realizat decat o alta umilintza asupra pacientului terminata pe viatza care din boala a cazut in somnul desfranarii din cauza pastilelor.

deci cine sunt extremishtii, nu cei care sustzin ca shi tine cele ce le sustzin? Poi ce intzelegi prin extremism? ca exista shi extremism bun. Sau ce crezi ca mijlocul nu este cea mai odioasa extrema ascunsa? Deci ce vrei sa spui shi pentru ce ai intervenit? In favoarea caror invatzaturi shi practici? Tzi-am spus in psihiatrie shi psihologie nimic nu e valabil fiindca ei trateaza pe cel viu ca pe un mort ca asha il shi studiaza ca pe un mort, pe baza unor teorii ale unor oameni mortzi, care au adus ciuma in lume shi nu vindecarea. Deci pe cine faci dumneata extremist shi de ce marog frumos? Asha ca te rog sa nu ma acuzi voalat ci sa spui ce anume te doare sau de ce nu eshti multzumita sau cu ce nu eshti de acord ca sa shtiu la ce te referi shi de ce, ca asha potz sa spun shi eu despre tine ca eshti mijlocasha sau medie dar te superi, atunci spun doar ca faci parte din media normalului a lotului testat care confirma teoriile despre normal shi normalitate. Deci sa fi sanatoasa shi itzi doresc multa pace shi dragoste pana la extrem! :D