Citat:
În prealabil postat de GMihai
Biserica, prin rugăcunile ei, prin slujbele ei, binecuvântează războiul de apăare, cu arma în mână. Îți mai citez odată din slujbă:
trimite binecuvântarea Ta asupra ostașilor și armelor acestora; și dă putere și tărie robilor Tăi acestora, care doresc a le purta spre întărirea și apărarea țării și a Bisericii Tale celei sfinte, a orfanilor și a văduvelor; și fă-i cu ele înspăimântători și înfricoșători la toată întrarmarea vrăjmașilor, și totdeauna îi arată purtători de biruință spre slava Ta.
|
Nu, copile, asta-i doar în mintea ta, eretică, folosită de demoni.
Îți mai repet odată:
Nu spune ce arme (pot fi duhovnicești), nu spune ce să facă cu ele (spune doar să le poarte, nu să le folosească), nu spune să ucidă alți oameni. NICIODATĂ !
BISERICA E LUI HRISTOS și AȘA RĂMÂNE ! Oricât ar lupta dușmanii ei, cu ea !
MOLITFELNICUL
NU E MAI PRESUS DE BIBLIE și de SFINȚII PĂRINȚI.
Încă spune Sfântul Ioan Gură de Aur că nici de Biblie nu ar trebui să avem nevoie. Să vină natural, de la sine, urmarea lui Hristos. (Omilia 1, PSB 23, Tâlcuirea Evangheliei după Matei)
Dar la câtă nebunie, știa Dumnezeu că va veni, a lăsat și a permis scrierea Bibliei.
DE CARE NICI DE BIBLIE NU ASCULTĂM ! Oh... vai...
Ajung argumentele ce ți-am prezentat ?
Să vă intre în căpșor, dușmani ai Domnului Iubire, Savaot Treime. Nu veți birui niciodată ! Sunteți învinși deja. Și veți fi învinși de fiecare dată ! De câte ori cereți luptă cu Hristos.
Mai departe, depinde să crezi ce-ți vorbesc, sau să te osândești.
Hristos a înviat !
P.S.: apăr mama și copilul și femeia mea, dar fără arme, și fără să-i fac rău agresorului. Mă pun în fața lui, să mă lovească pe mine, nu pe ei. Eventual, încerc să mă apăr de el, nimic altceva. Că dacăl împing, poate cade jos, se lovește cu capul de asfalt și moare. Deci nu-i fac nimic, fiindcă îl iubesc și pe el, ca și pe cei dăruiți ca un cadou, de Hristos.
Ajutor de specialitate, mulțumesc frumos, dar de la oameni mă lipsesc, n-am nevoie, ei sunt neputincioși, îmi dă Hristos :) oricând îi cer, atâta timp cât urmez poruncilor Lui. "
Luați jugul Meu, că este ușor, luați povara Mea, că nu este grea", ne spune Hristos. "
Cine Mă iubește, ascultă poruncile Mele", spune în altă parte, Același Creator al Universului.
Vrei să-ți dau exact, cu capitol și verset ?
Mânca-te-ar Raiul de copil necăjit... :)
Deci vă e limpede cu războiul de "apărare"? Nu există așa ceva. Vorbiți prostii. Luptați împotriva lui Hristos și ajungeți în iad. Aveți grijă, vă rog.