Eu am oroare de: 1. femei machiate strident, cu aspect gotic nasol; 2. femei care put (da, am intalnit si asa ceva, inclusiv o doctorita de laborator, sefa de firma, care putea pana in centrul Galaxiei; banuiesc ca si este dintr-o etnie care e certata cu apa) 3. barbati epilati, de care in general banui ca sunt fie poponari, fie dendi/afemeiati, fie pur si simplu cretini imitatori ai obiceiurilor societatii de autodistrugere a speciei, pardon, de consum. Cum palosul zmeului sa iti epilezi sprancenele si parul de pe piept, ca barbat? Eu fac dus, ma rad la subbrat (rad, nu epilez) si dau cu antiperspirante solide. A lasa o impresie ca o dara de putoare acra nu face parte din scopurile mele sociale. Insa, evident, a ma "ingriji" ca un imputit de ghei sau dendi, cu atat mai putin.
Calea de mijloc este cea mai buna. Femeile care se machiaza si au unghiile in rosu, habar nu au cu ce entitate rezoneaza. Una cu ghearele rosii. Nu e gluma. Cand vad una cu sprancene quasi-nule si cu gheare luungi ca alea de Megatherium, si "insangerate" pe deasupra, si in general cu aparenta clovnului-demon din "It" de Stephen King, semiconstientul meu o trece pe lista de "primejdioase moral, probabil curve". Iti dai seama ca aia nu gateste, doar se sparge in figuri in cluburi in scopul capturarii unui idiot de sponsor falofor.
Last edited by Vitiate; 26.06.2015 at 10:15:16.
|