View Single Post
Vechi 26.06.2015, 12:18:17
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de fallen Vezi mesajul
Cum sa nu aibe??? Are chiar mai multe decat mine...chiar vrea sa ii deschida cont pe numele ei cand se naste si sa-i puna vreo 5000 de euro, sau cat va lua de pe urma mostenirii de la taica-su...in conditiile astea chiar cred ca ar obtine si custodia copilului, in caz ca s-ar ajunge la proces...( bine, as putea sa fac si eu acelasi lucru in cazul in care reuseste bunica-mea sa vanda ce are la tara, si ne da doua direct, la nepoti, partea ei, chiar daca nu vor fi chiar atat), dar tot ar avea mai multe atuuri, mai ales daca dovedeste si ca eu nu stau asa bine cu nervii...

Iar actele le va avea in regula, nu se duce el sa inregistreze copilul la starea civila, pe numele lui? Astfel isi recunoaste si ii este totodata recunoscuta paternitatea...
In conditiile astea, te-a mai pacalit inca o data.

Gestul ala nu impresioneaza nici un judecator, bebelusul nu are ce face cu banii aia, el ramane titularul contului si ii poate retrage cand doreste, pana la 14 ani cel putin (cand are buletin) sau mai sigur, majorat, copilul nu are acces la ei.
Azi poate sa fluture hartia cu depunerea, maine banii nu mai sunt acolo.

In schimb conteaza de ex. cine are spatiul locativ si daca tu nu esti trecuta acolo desi contribui cu bani luna de luna, cam aiurea.

Adevarul este ca nu stai bine cu nervii dar pana la dovedit e o cale lunga, trebuie sa te duca undeva sa-ti faca o evaluare, cu acordul tau, ai sa mergi?

Iar copilul nu-l poate inregistra pe numele lui fara semnatura ta:

http://www.mamica.ro/certificatul-de-nastere/

Parintii nu sunt casatoriti:
(...)
"declaratie de recunoastere a paternitatii semnata in fata ofiterului de stare civila de ambii parinti"

Deci aici poti sa-l faultezi si atat timp cat nu te ia de nevasta si nu aveti drepturi egale (in acte!!) asupra locuintei, nu il treci acolo.

Sigur ca o sa faca urat, o sa ameninte, o sa promita marea cu sarea ca sa te duca de nas, dar daca ai sa te tii tare, obtii ce vrei.

Mai ales ca exista riscul sa ramai si cu copilul si el sa plateasca pensie alimentara.

Insa dupa cum stim, ai sa semnezi ca primarul ca deh, daca face nu's ce ..etc.

Last edited by AlinB; 26.06.2015 at 12:23:40.
Reply With Quote