View Single Post
Vechi 27.06.2015, 15:34:55
alex190
Guest

Implicit

Nu am citit prea multe despre controversa din jurul Parintelui nostru Arsenie Boca.Cu foarte putinele mele cunostinte in toate domeniile, cu miciimea fiintei mele, totusi, trag concluzia ca toata discutia si judecata dansului e inutila si ipocrita .E foarte posibil ca orice om de pe lumea asta, sa nu fi fost perfect, dar de ce trebuie sa judecam noi?Tot comertul asta care se face in jurul Bisericii si a Oamenilor care acum nu mai sunt, nu are absolut nimic de a face cu credinta si cu iubirea aproapelui.

Parintele Arsenie Boca a plans, si nu o data, pentru suferintele romanilor si ne-a invatat numai de bine.Dansul spunea sa ne intoarcem la Dumnezeu cat mai avem timp, ca Sfanta Liturghie va fi ridicata la cer, ca vin vremuri in care ne vom ruga de mortii nostri sa iasa din morminte, sa intram in locul lor, din cauza suferintelor care ne asteapta.Iata, ca au sosit si vremurile astea si noi, in loc sa fim preocupati de sufletul nostru, sa ascultam macar acum in ceasul al doisprezecelea, lovim tot in cei care ne-au mangaiat si ne-au ridicat de jos.Asta e recunostinta noastra.Dumnezeu sa ne ierte!

Last edited by alex190; 27.06.2015 at 15:37:01.