Citat:
În prealabil postat de tabitha
Alex, nu suntem struti să ne băgăm capul în nisip si să ne facem că plouă.
Nu stiu unde ai văzut tu acolo mireni setosi de senzational.
|
Asa cum e societatea noastra in ziua de azi, noi toti suntem setosi de senzational.Nici mie nu imi place isteria asta, cu excursii la mormantul Parintelui, cu aruncatul banilor in fantana de acolo etc.Daca nu sunt o buna crestina in camarutza mea de acasa, in bisericutza mea din oras si in viata mea de zi cu zi, de ce mi s-ar intampla mie o minune ca m-as duce intr-o plimbare superstitioasa si nevrednica la mormantul oricarui sfant?Dar Parintele nu are nici o vina pentru toate astea.Aici e prostia oamenilor, care in ultimul timp a devenit catastrofala.Hai mai bine sa zicem o rugaciune ajutatoare pentru sufletul nostru sau sa citim ceva intr-adevar folositor, decat sa judecam noi cine a fost sfant si cine nu.
Si ce mi se pare mai grav, e ca sunt fete bisericesti care dau dovada de lipsa de responsabilitate.Repet, nu sunt nici pro, nici contra, habar nu am.Dar pana se va stabili ce si cum e,
de catre cei in masura, noi ceilalti sa ne abtinem sa mai dam cu parerea si sa improscam cu noroi, doar din auzite, din gura targului.Ca ne smintim si mai mult, si pe noi si pe cei din jur.