Subiect: Versetul de azi
View Single Post
Vechi 27.06.2015, 23:49:30
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit Ev. Matei 8, 14-23

În vremea aceea, venind în casa lui Petru, Iisus a văzut pe soacra acestuia zăcând și aprinsă de friguri; și s-a atins de mâna ei, iar frigurile au lăsat-o îndată, și s-a sculat și îi slujea Lui. Făcându-se seară, au adus la El mulți îndrăciți și a scos duhurile numai cu cuvântul și pe toți bolnavii i-a tămăduit, ca să se împlinească ceea ce s-a spus prin proorocul Isaia, care zice: Acesta neputințele noastre a luat și bolile noastre le-a purtat. Văzând mult popor ămprejurul Său, Iisus a poruncit ucenicilor să treacă de cealaltă parte a mării. Atunci a venit la El un cărturar și I-a zis: Învățătorule, voiesc să Te urmez oriunde vei merge. Dar Iisus i-a răspuns: vulpile au vizuini și păsările cerului cuiburi, însă Fiul Omului nu are unde să-și plece capul. Un altul dintre ucenici Săi I-a zis: Doamne, dă-mi voie să mă duc întâi să îngrop pe tatăl meu. Iisus însă i-a zis: vino după Mine și lasă morții să-și îngroape pe morții lor. Și intrând El în corabie, ucenicii Lui au mers după Dânsul.