View Single Post
Vechi 28.06.2015, 16:03:58
cristirg cristirg is offline
Banned

Data înregistrării: 26.06.2014
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Parascheva16 Vezi mesajul
[/i]
Sa nu uitam ca si Sf.Ioan Gura de Aur, Sf.Vasile cel Mare si altii din vremea lor, au studiat la scolile grecesti, unde au invatat din filosofii pagani.

E ca si cum ai spune ca, daca eu am carti despre evolutie, automat inseamna ca eu cred in evolutie. Cum poti combate teoria evolutiei cand nu stii ce spune? Cum poti scoate in evidenta ereziile protestantilor, cand nu stii ce spun? Si asa mai departe.
Sf.Ioan Gura de Aur, Sf.Vasile cel Mare si altii au pastrat dreapta credinta nu au acceptat erezia catolica,nu au pictat eretici in Biserica cu aureola de sfinti, nu au practicat hipnoza,...

-parintele Arsenie Boca studia carti de magie si mai mult cam si practica

in cartea „parintele arsenie boca in atentia politiei politice din romania” la p 91 spune p Boca : „ma preocupa mistica comparata a mai multor religii superioare , ca sa vad prin propria experienta cat se intinde sfera vointei in domeniul vietii sufletesti si biologice” – cum a experimentat el ca preot ortodox mistica religiilor superioare ? – inseamna ca s-a ocupat cu necuratul

-religii superioare??? adica la fel de "superioare " ca si crestinismul ?

l-a intrebat p Anitulesei pe preasfintitul Pimen daca P Boca se ocupa cu vrajitoria si p Pimen a zis vezi ca stii,nu vezi ce ochi are ; zice preasfintitul Pimen ca atunci cand era el calugar la Neamt un alt calugar aducea de la p Boca carti de hipnoza, si asta zice si p Arsenie Papacioc ca te ametea de cap,ca a incercat p Boca sa il hipnotizeze,s-a uitat la el cu ochii lui albastrii,