View Single Post
Vechi 28.06.2015, 18:57:52
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Infinit mai multa liniște eu găsesc la mormântul părintelui Adrian Fageteanu, despre care s-a și amintit. Este atât de simplu, de modest, de smerit... precum era și sfinția sa!
Dacă pe tine acest loc te odihnește, ce te oprește să-ți cauți în continuare liniștea la mormântul părintelui Adrian Fageteanu? Cine îți cere să mergi la Prislop, dacă acolo e isterie și multă agitație? Respectă alegerea celorlalți așa cum este respectată alegerea ta.

Unii găsesc liniște la momântul părintelui Paisie Olaru, alții la mormântul părintelui Cleopa, alții la mormântul părinteleui Arsenie Papacioc, alții la mormântul părintelui Iustin Pârvu, alții la mormântul părintelui Adrian Fagețeanu, alții la mormântul părintelui Teofil Pârăian, alții la mormântul părintelui Arsenie Boca, alții la mormântul părintelui Lavrentie Sovre ș.a.m.d...iar alții găsesc liniște la mormintele tuturor acestor părinți. Eu am găsit liniște la toți acești părinți (mai puțin la părintele Adrian Fagețeanu- pentru că nu am fost, deși am fost la Lainici - frumos loc și binecuvântat), dar nu m-am dus cu gândul de simți ceva sau a primi vreo minune, ci pentru pentru a mă ruga și pentru a mă reculege.