Citat:
În prealabil postat de vsovi
Eh? te-am convins de ceva? mai bine taceam ca mai mult ma foloseam... ca aveam timp pentru ceva... dar asha???:( iar am osandit, ca m-am obijnuit sa osindesc far minte, fara judecata, fara dreapta socotintza.... la fel cum poftesc iscodirea credintzei pentru naparparca shi primesc nalucirile pentru vredniciea de sine... fire spurcata shi ituita de drac.... Vai Doamne mai indura-ma ca nu shtiu ce fac!
|
vsovi, pana cand te vei smiorcai ca esti pacatos? ca vai de tine si de tine! mai mai...ce pacatos esti tu! Si am observat ca parca iti prieste sa te complaci in modul tau de exprimare, astfel plangandu-ti de mila in mod artistic! Si ca sa iti demonstrez ca eu am dreptate, asa ca sa ma aflu si eu in mandrie ;), am sa iti dau exemplu chiar din exemplu dat de tine, adica pe Zaheu vamesul, care la cat de pacatos era, nu a stat sa se vaiete ca e pacatos, pentru ca el stia deja asta, nu, el a trecut direct la fapta, fara prea multe scuze ca e pacatos si la primit cu bucurie pe Hristos in casa sa zicand: "Voi da jumatate din averile mele saracilor!" Iar Hristos nu l-a mustrat ca ar fi mandru, ba dimpotriva ia spus ca el singur si-a facut mantuirea casei sale! Si uite asa Zaheu vamesul plin de pacate, a dat dovada de barbatie si mult curaj si a recunoscut ca este pacatos, dar vrea sa se indrepte prin FAPTE, iar nu prin smiorcaieli, avem nevoie de fapte domnule vsovi, nu mai sta sa postezi, dupa care sa te autocompatimesti singur ca iar ai scris ceva aiurea! Stii ce faci tu? E ca si cum te-ai masturba, iar dupa aia incepi sa te plangi iar ca ai pacatuit! Nu fratioare, nu asa se procedeaza. Ia atitudine in viata ta duhovniceasca fara sa te mai tanguiesti pe forum, fa practic, nu teoretic! Ca de logoree putem fi toti in stare. De ce scrii daca dupa ce postezi iti pare rau ca ai postat? Am impresia ca esti stapanit de duhul deznadejdii si al amanarii in pocainta, iar daca gresesc, asta e...si sincer parca tot ce postezi tu mi se pare un teatru ieftin, iarta-ma ca ti-o spun, dar poate vei inceta odata cu atitudinea asta deznadajduita.
Si sa stii ca de am cazut in madrie cu acest mesaj, am facut-o intentionat, ca imi pare rau sa te vad ca ai atatea cunostinte asupra credintei, si nu faci nimic decat sa ne spui mereu ca nu reusesti, dar parca o faci si intentionat asa ca sa ne impresionezi pe noi...:( Trist.