View Single Post
Vechi 30.06.2015, 11:25:19
Florinvs Florinvs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.12.2012
Locație: Husi, judetul Vaslui
Religia: Ortodox
Implicit

Nu vad de ce ar fi anticrestinesc ca un om sa asculte muzica, sa danseze ( romanul nostru in general si moldoveanul in special, la un caz de bucurie sau petrecere parca este mai vesel când i mai canta si un lautar), sa practice un anumit sport (doar sportul este benefic si pentru sanatate, iar barbat care sa nu-i placa sa joace fotbal nu prea am auzit), din când in când sa joace un joc si pe calculator (dar fara a deveni dependent de calculator, cum din pacate se intampla de multe ori astazi. Aici intradevar, in special pentru copii si tineri, este o mare problema astazi cu aceasta dependenta de calculator, deoarece astfel multi tineri si copii isi creeaza o lume virtuala, spre deoasebire de situatia din 1990, când comunicarea inter-umana era mult mai buna, iar copii invatau mult mai bine sa socializeze, inclusiv prin jocurile clasice ale copilariei, prin miscarea in aer liber).

Cred ca orice om , care are ocazia sau posibilitati financiare, isi doreste sa calatoreasca cat mai mult, sa vada locuri interesante de pe Glob, sa cunoasca traditii si obiceiuri ale altor popoare.
Nu cred ca ar exista cineva care sa nu-si doreasca a vedea muzeul Luvru, piramidele egiptene, marea bariera de corali din Australia, fiordurile Norvegiei, etc.

Este normal ca orice om sa-si doreasca a se imbraca frumos, elegant si decent, dar fara a deveni o obsesie grija pentru haine.

In privinta activitatii de spionaj si contraspionaj, trebuie spus ca nici un stat din lume nu poate exista fara un serviciul de informatii bine pus la punct. Asadar munca unui ofiter de informatii nu este ceva anticrestinesc, ci este o meserie de apreciat, intru totul morala si legala.
Reply With Quote