View Single Post
Vechi 06.02.2008, 09:54:45
strajeru's Avatar
strajeru strajeru is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.11.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru strajeru
Implicit

Cine m-a laudat si de ce m-a laudat?Daca citesti mai bine,poti vedea ca sunt mai mult blamat decat laudat.Inca n-ai inteles de ce te-a banat adminul?Din cauza raspunsurilor tale evazive.m-ai intrebat de ce cred eu ca esti pe acest forum.Simplu:sa-ti omori timpul cu iritarea noastra.Cred ca te prapadesti de ras vazand ca noi incercam sa-ti raspundem cat mai clar si mai concis,iar tu,tratezi totul ca pe o gluma.Chiar si asa sa fie,un pic de apologetica nu strica nimanui.Din discutiile care le purtam noi aici foarte multi oameni au invatat multe lucruri.Unii au devenit ortodocsi traitori,altii s-au stabilizat in credinta,etc.De unde stiu asta?Din mesajele pe privat care le primesc cu diferite intrebari si din discutiile interminabile pe messenger.Multi au luat id-ul meu fara sa fie macar inregistrati,doar au cautat ceva pe net,si fara sa vrea au dat de acest forum(la fel l-am gasit si eu).Sunt sigur ca nu numai pe mine ma intreaba oamenii despre credinta,ci si pe ceilalti frati de pe acest forum,care sunt mult mai intelepti ca mine.
Reply With Quote