Cine m-a laudat si de ce m-a laudat?Daca citesti mai bine,poti vedea ca sunt mai mult blamat decat laudat.Inca n-ai inteles de ce te-a banat adminul?Din cauza raspunsurilor tale evazive.m-ai intrebat de ce cred eu ca esti pe acest forum.Simplu:sa-ti omori timpul cu iritarea noastra.Cred ca te prapadesti de ras vazand ca noi incercam sa-ti raspundem cat mai clar si mai concis,iar tu,tratezi totul ca pe o gluma.Chiar si asa sa fie,un pic de apologetica nu strica nimanui.Din discutiile care le purtam noi aici foarte multi oameni au invatat multe lucruri.Unii au devenit ortodocsi traitori,altii s-au stabilizat in credinta,etc.De unde stiu asta?Din mesajele pe privat care le primesc cu diferite intrebari si din discutiile interminabile pe messenger.Multi au luat id-ul meu fara sa fie macar inregistrati,doar au cautat ceva pe net,si fara sa vrea au dat de acest forum(la fel l-am gasit si eu).Sunt sigur ca nu numai pe mine ma intreaba oamenii despre credinta,ci si pe ceilalti frati de pe acest forum,care sunt mult mai intelepti ca mine.
|