Citat:
În prealabil postat de tabitha
Foarte frumos spus, Claudiu. Dar de ce zici că mai ai de asteptat câtiva ani? din ce oras esti? poate citeste vreo porumbită din asta si se întoarce la matcă. :) Apropo, cu ce s-ar putea ocupa ea acolo în orăselul tău? Sau ai în minte modelul de familie cu full-time mom?
|
Oriunde este ceva de facut. Atat ca toata lumea vrea munca de birou. Daca sti Excel, Microsoft word si sti sa dai niste mail-uri, nu mai esti facut pentru munca de jos. Sincer, prefer o vanzatoare, o ospatara... decat o femeie independenta, o feminista (alta stupiditate).
Am foste porumbite, care si-au luat zborul, insa cand le revad sunt depresive si nemultumite cu viata lor, desi fac ce si-au propus. Pai? Cariera, succes...si cand tragi linie?
Totusi, acum ca nu mai sunt copil, chiar m-am gandit ce vreau cu viata mea. Si desigur mi-a venit in cap plecarea, fiindca am primit oferte avantajoase din exterior. Dar mi-am dat restart si mi-am dat seama, ca viata e drumul spre mantuire. Am doua variante: monahism sau viata de familie. Totusi vreau copilul meu sa aiba o mama de calitate. Vreau sa mosteneasca credinta, dragoste, blandete...pai daca eu aleg o "rebela" nemultumita, cu convingeri religioase in bataia vantului, cum va arata familia mea?
Am prieteni care s-au casatorit si au chiar cate un copil. Se schimba radical inima omului. O mama e o femeie implinita. Se inlocuieste stralucirea sexuala cu smerenia si blandetea mamei. Asta am citit eu. Asa da, asa cred ca vrea sa ne fie inima Dumnezeu.
In concluzie, porumbita trebuie sa imi fie partenera spre mantuire. Restul sunt detalii. Statornicie. Apoi o sa facem inconjorul lumii, ca daca mi se pune pata, imi iau ghiozdanul in spate si o fac si pe asta.
Doamne ajuta!