Subiect: Harry Potter
View Single Post
Vechi 01.07.2015, 18:38:24
Ursu-WiFi Ursu-WiFi is offline
Banned

Data înregistrării: 30.06.2015
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de GMihai Vezi mesajul
Aha. Și deci sursele tale pentru a descoperi adevăruri duhovnicești sunt interviurile cu ex-sataniști de pe internet.
M-am lămurit.
Mai informatia se alcatuieste din mai multe surse.Daca de exemplu nimeni din arealul tau
nu te poate lamuri atunci cauti tu. Si da care este problema daca ex-satanisti isi fac
(intr-un fel) "spovedanie" publica fie ea si intr-un interviu, pentru a avertiza pe ceilalti
de pericole ?
Si ex-satanisti aia au dreptul la mantuire, iar faptul de ai avertiza pe ceilalti este un pas
inainte pt repara tot raul facut.
Ba chiar acel ex-satanist a marturisit ca l-a descoperit pe Dumnezeu intr-o intamplare
care seamana leit cu intalnirea dintre Sf Ciprian si Sf Iustina.Daca Sf Ciprian care a
fost vrajitor a ajuns sfant de ce n-are avea acces la mantuire si un ex-satanist ,
care este problema ? Unde este problema ? De ce exista o problema ?

Problema este la acel ex-satanist sau la ochiul rau care le vede pe toate rele ?

Citat:
P.S. Și Star Wars e satanist ?!
Mai asta nush, dar stiu ca dupa o sedinta de pslatire daca ii vezi pe aia sabii si castroanele in cap si toti sa inchina
acelei "fortze" sau ceva de genu si maimutza aia Yoda/Yoga Guru-Duru ala cum le-o chema, deja ai doua concluzii:
Fie sunt imaturi, fie il cauta pe dracu si nu stiu drumul cum sa ajunga la el.

Star Trek ? Neah Star Trek este poveste pt fraierii visatori.
In plus Star Trek are la baza principii comuniste, de-a dreptul comuniste.Ei ca sa vezi chestie:capitalistii slavind fara
sa stie principii comuniste.Asta inseamna sa nu stii pe ce planeta te afli si nici ce-ti place sau ce slavesti.

Last edited by Ursu-WiFi; 01.07.2015 at 18:44:22.
Reply With Quote