Citat:
În prealabil postat de maria32
Hmmm... cum sa nu existe? Si inca destule. E o dovada de exchibitionism sa te expui pe plaja plus ca nici sanatos nu este din cauza radiatiilor solare si a pericolului de cancer de piele.
Eu nu merg nici la mare, nici la piscina si nici la strand. Si sunt femeie, sotie si mama.
|
Nici eu nu ma mai duc la plaja de multi ani;chiar intamplarea face ca acum 5 ani m-am mutat la 20 de minute de celebra localitate Malibu si pot sa spun ca ma duc doar la apus sa ma relaxez,sa fac poze ,sa observ pasarile,alte vietati etc.
Eu sunt bruneta si cand ma bronzez arat ca femeile sud-americane ,nu-mi place asocierea cu latinii din zona aia,vrea sa raman Europeana :)
Expunerea la soare ca sa fie sanatoasa se face numai pt 20-30 de minute intre anumite ore cu indice al UV mai mic,nu cum se face acum un concediu intreg,in care stai neclintit in fata soarelui si treci prin toate culorile posibile.
Multi fac arsuri de gradul 2 si nici nu-si dau seama,caci nu stiu diferenta intre a te bronza treptat la o expunere treptata si roseata asociata cu inflamatia arsurii.