View Single Post
Vechi 02.07.2015, 00:01:12
Igor_Paslusnik's Avatar
Igor_Paslusnik Igor_Paslusnik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2015
Locație: Biserica. Creștin al Bisericii primare, cea fără erezie, numită politic după anul 1054: Ortodoxia
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mosh-Neagu Vezi mesajul
Hm! Asa parodie de situatie, n-am mai vazut nicodata pe forumul asta. Imi vine sa rad in hohot, dar probabil ca nu e deloc de ras...

Frate Cezar, ia seama bine ca nici nu stii ce pierzi!... Daca pleci, fie, jertfeste-te pentru un scop nobil! Daca nu, ramai sa ne amuzam impreuna!
Ba să nu râzi, că am vorbit serios.

Măcar dacă eu plec, după mine nu-i pare rău nimănui, dar după el, precum se vede, le pare rău la mulți. Și asta ar trebui să-l motiveze.

Așa-i frate Ioan? Hai, te rog confirmă că nu pleci, ci scrii mai rar. Că atunci stau și eu. Nu se mai scapă ăștia de mine.

Uite, te ajută și Sfântul Serafim de Sarov, din Sfânta Icoană a lui, ce o ai frăția ta la avatar. Ai tot sprijinul de care ai nevoie. Acuma, de ce să mai pleci, nu?

Atâta îți place să se roage oamenii de tine, așa-i? :)

Dar eu chiar vorbesc serios, trebuie să rămâi, dar să scriem mai rar, amândoi. Ce zici?

Să ne ajute Dumnezeu, să învieze sufletele noastre, de fiecare dată, când sunt doborâte de păcate.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia

Last edited by Igor_Paslusnik; 02.07.2015 at 00:08:40.