View Single Post
Vechi 02.07.2015, 13:38:33
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Bine, tu esti si mondena, ca de ce nu te marita ala din centru, ca vrem spitale samd. Nu-s numai unii care spun lucruri absurde.
Ok, ala din centru ma marita cu o caruta de bani; nu e vorba ca nu ma marit, ar in fine; a avut cine ma mrita, stai fra grija.
si da, e normal sa vrem spitale, functionale, ca inchise avem destule. Si o eforma in invatamant as vrea, dar nah, n-are cine sa o face; poti sa scrii zeci de memorii inspectoratului sau ministerului ca nu te baga nimeni in seama. Dar asta e alta poveste, pentru alt topic.

Citat:
În prealabil postat de ioana5760 Vezi mesajul
Pentru Corinusa:
Lasati bazaconiile si exagerarile in urma, nu renuntati la ortodoxie, cititi carti scrise de duhovnicii nostri si o sa vedeti ce frumoasa este si fara de sfarsti, mereu descoperi lucruri noi si profunde.
Ioana, nu renunt la nimic, decat aici pe forum; sa ma numeasca care cum vrea: atee, sectara etc; chiar nu ma mai intereseaza cum sunt considerata aici, ca religie; iar ca persoana, nici atata, dar am inca dreptul de a raspundela comentariile postate sau la topicurile eschise cum cred de cuviinta; inca nu stiu sa fi jignit pe nimeni personal pana acum.

Iar pentru Igor: Bafta; mai mult n-am ce sa iti zic; sanse ai, a doar vei putea vinde apartamentul; daca va avea si sotia ta ceva de vandut, sigur o sa puteti sa va mutati la tara.
Doar intelege ca nu toti avem posibilitatile tale; suntem unii care avem acel venit lunar, care ne ajunge de pe o luna pe alta sa traim, sa ne platim taxe, impozite si facturi; nu-ti imagina ca avem cine stie ce concedii si cine stie ce resurse toti. Nu e usor sa traiesti in chirie; apoi sa platesti ratel banca pt apartament 30 de ani, ca alta solutie sa ai o locuinta a ta nu exista si asa mai departe.

ps: cred ca un apartament in TM ar fi 40.000 euro (acum epinde si cate camere are si e suprafata); noi am gasit la noi in oras, oras mai mic si mai neinsemnat putin decat Timisoara cu 36.500, si a fost unul ieftin, la ultimul etaj; preturile merg si la noi, pt un ap. cu 2 camere pana la 45.000 euro lejer, ba chiar si 52.000 euro, dar zona de centru (ceea ce noi oricum nu ne-am fi dorit).
Daruieste si vei primi la randul tau.
Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata.
Reply With Quote