Citat:
În prealabil postat de AlinB
Sa facem o simulare.
Sa zicem ca esti prost si fudul.
Si cineva iti zice direct si drept in fatza: "esti prost si fudul".
Fudulia dupa cum stim, este un fel de capac pus prostiei, ca nu cumva sa scape ceva afara si sa-i ia cumva locul un dram de intelepciune
Consecinta care o fi? Te umpli de iubire sau de manie?
Adevarul gol-golutz Iti foloseste la ceva ori ba?
Eu zic ca ba.
|
Depinde ce cauti. Daca cauti informatia atunci ti se rupe modul in care ti se zice.
Importanta este informatia.Daca insa cauti mai intai modul in care ti se livreaza
informatia, atunci tu esti in cautare de emotii si nu informatii.
Acum depinde ce te intereseaza:emotia sau informatia.
Citat:
Si altul vine si iti zice: "Draga frate, sa te mai gandesti nitel ca uite, poate lucruile nu stau chiar asa si ai judecat poate in pripa, hai sa ne mai gandim la asta, ca uite, etc." gen iuliu46
|
A pai stiu genul.Mai este unul, la fel de diplomat, fara manie, ia fi atent:
"Desteapta-te romane din somnul cel de moarte....", timp de 20 de ani se tot canta
refrenul asta.Si n-are nici un efect.Cu un asa refren Romania a ajuns groapa de gunoi
a Europei
Ei daca acel "Desteapta-te romane..." se inlocuia cu "Trezeste-te prostule ca scuipi pe viitorul copiilor tai, nenorocitule..." efectul era altul garantat.
Citat:
Iti foloseste in cazul asta un adevar partial, spus mai pe ocolite?
Eu cred ca e loc de un "da", cu slabe sperante dar este.
|
Depinde de persoana.Daca esti dintr-o bucata n-are de-a face cu nimic forma.Daca
esti mai smiorcait/fandosit (adica teatru eftin de 2 bani) , atunci te vei uita la forma
in care este imbracat adevarul si nu la adevar.Si asta pt ca in realitate nici nu te intereseaza adevarul.