adica daca ma faci cocosh, si zici ca ma supar si zici alea-alea cu vulturul care le stie pe toate si vorbeste cu cocosii eu ar trebui sa te cred ce vrei sa insinuezi?... eu stiu o treaba ca vulturul inhatza si cocoshii in caz de foame, deci si acest exemplu dat de tine este tot neavenit si irelevant, adica dumneata la subiectul acesta spui lucruri frumoase dar false... ori adevarate dar despre cu totul alte lucruri si crede-ma ca nu era vorba despre mine... iar daca totusi stiti ca doare de ce scarpinatzi?... ori doritzi sa devenitzi sectanta? si daca totusi mi-atzi atras atentzia despre site, atunci probabil atzi remarcat ca este un forum crestin-ortodox si nu de alta natura, iar eu ma refeream nu a discuta in afara credintzei ci nu paralel cu subiectul, adica ziceam ca exemplele date de dumneavoastra stimata Va_iubesc nu se refera la avort, desi pare ca s-ar referi... si imi cer scuze daca cumva printre randuri v-am ofensat, spuneam doar ca nu e potrivit ce atzi scris deoarece exemplul e de urmat poate in alte privintze si nu la propriu asha cum atzi fi insinuat fara probabil sa va datzi seama...
|