Citat:
În prealabil postat de AlinB
Si esti convinsa ca in schimb, ar accepta sa fie internata?
Si mai ales sa stea acolo in momentele de criza?
Apropo, stii ce se va intampla acolo?
Va fi sedata constant, peste nevoia reala de tratament, pentru a fi tinuta sub control.
Zombie mode.
|
Da stiu cum si ce se va intampla acolo. Si la spital o sedeaza. Din pacate alternativa este sa inceapa iar sa rupa usile cutiilor postale ale vecinilor, sa sparga geamurile de la bloc si sa-si vanda toate lucrurile din casa.
In momentul asta nu are in garsoniera ei nici macar un pat pe care sa doarma. Eu nu mai am resurse sa-i mai tot cumpar tot ce-i trebuie de la perdele, la vesela, covor, televizor si tot ce mai are in casa un om. Ultima data am facut acest lucru acum 2 ani si acum iar a vandut ABSOLUT TOT. Acum am si eu un copilas si cresterea lui costa destul de mult desi il imbrac cu lucrusoare primite de la prietene si are jucarii doar ptr ca-i mai cumpara si nasii, prietenii si alti membri ai familiei extinse de sarbatori, aniversari etc. Totusi pampersi, lapte praf, mancare, bona, medicamente, toate astea costa.
Mama spune uneori ca ar accepta sa mearga la camin si alteori ca nu vrea.
La aceste camine unde sunt acceptati astfel de oameni fii linistit ca nu pleaca nimeni pe poarta. Am avut-o pe bunica la un camin ptr bolnavi de alzheimer si era poarta mereu incuiata.
Din pacate este singura alternativa ca sa o stiu undeva unde sa aiba unde dormi, sa ii dea cineva de mancare, sa aiba haine pe ea si sa nu o mai ia nimeni la bataie pe strada si sa ajung iar cu ea prin spitale sa platesc bani grei pentru operatii.