View Single Post
Vechi 04.07.2015, 23:59:38
Vitiate Vitiate is offline
Banned

Data înregistrării: 29.05.2015
Locație: Dromund Kaas
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de GMihai Vezi mesajul
Ei, Adriane, ce ti-am spus eu, ca nu e bine sa pariezi ? :)

Dupa cum vezi, Emilian, incapabil sa-si recunoasca lipsa de cultura teologica, merge pana acolo incat inventeaza din nimic o intreaga biserica, numai pentru a rezista pe pozitiile lumii sale imaginare si a refuza sa recunoasca realitatea obiectiva.

Emiliane, ne dai si noua un link, ceva, despre aceasta imaginara biserica ortodoxa siriana din care ar fi facut parte Sf. Isaac Sirul ?
Pai stii ce este amuzant? Ca eu mă distrez cu id-ul meu si semnătura mea, toate extrase din universul francizei aleia, ceea ce ii face pe fraieri sa pice in plasa aparențelor, dar de fapt, "viitorul popă" este cel trăind in lumea sa proprie si foarte personală. Pai dacă Darth Marr ar fi real, ar fi mai întreg la minte decât unii hulitori ai sfinților. Sa vezi ca o sa se agate de fraza asta ca sa mă "ironizeze"; acum cred ca clocoteste de ura la adresa noastră. O sa pice in plasa asta.
Asirienii si-au păstrat credinta chiar si cand persii, arabii, turcii ii masacrau cu sutele de mii. Romanii, când au venit dupa 1990 unele denominatiuni cu "ajutoare", au uitat de ortodoxie. Cred ca e clar cam ce popor are mai multă vână.
Teologu', tu te rogi vreodată pentru oamenii aceia, vanati de statul islamic? Eu, aconfesional, ma rog zilnic. Stiu ca nu ajung nici la călcâiul unui copil copt sau asirian. Tu? Tu esti o caricaturizare a ideii de preot crestin.
Reply With Quote