Va_iubesc,vrei sa zici ca acea sarcina extrauterina a mamei eroine de care vorbesti,s-a dezvoltat pana la sfarsit in afara uterului?Nu sunt doctor,dar nu prea as crede,mai ales ca,dupa cum ai relatat intamplarea,probabil,a avut loc cu mult timp in urma,cand medicina nu detinea resurse prea multe pt.interventii complicate.Asta,probabil a fost o minune,dar nu garantezi pentru ea cu viata atator femei care ar putea avea aceasta problema.Si inca ceva,mi se pare un egoism mai mare,sa lasi 5 copii pe drumuri,fara mama,pentru aceasta credinta,oarba,practic,ca sa nu mai zic,ca mama poate muri in orice stadiu al sarcinii,si,deci copilul tot fara botez ajunge.......chir,unde ar ajunge in acest caz?Probabil tot in rai,nu stiu,uneori se vorbeste prea orbeste despre credinta,cand faptele,in lumea noastra sunt mult mai conforme mediului curent.Am mai vazut pe la discovery,sarcini dezvoltate in abdomen(in afara uterului),dar a fost un caz izolat care s-a desfasurat sub supravegherea stricta a medicilor,si mai ales a beneficiat de toate aparatele si medicamentele moderne,mult mai eficiente.Din punctul meu de vedere,exista prea multe femei in lumea asta cu avorturi voite,uneori,zeci de avorturi,ca sa mai consideri o extrauterina extirpata,mai mult decat o necesitate.Si Va_iubesc,sper ca esti o femeie matura,ca sa consider ca stii ce vorbesti,ca asa,fara sa stii ce-seamna e usor sa spui "povesti".Si inca o data,precizez;SUNT IMPOTRIVA AVORTULUI!
|