View Single Post
Vechi 06.07.2015, 13:04:52
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Da, cam nasol cu alocatia si cu indemnizatia...n-as vrea nici sa vina la ai mei unde am eu adresa in buletin, si eu sa fiu aici la el, nici invers...( sa vina la adresa lui si eu sa nu mai fiu aici...). Cred ca o solutie ar fi in primul caz sa maia in spatiu ( si parintii a trebuit sa ma ia in spatiu, de doua ori cand a trebuit sa-mi schimb buletinul a tb samearga cu mine la politie...)... sau ar mai fi varianta cu contul, sa-mi intre banii intr-un cont la care sa am acces facil, totusi ( eventual cu card), care sa-l pot accesa de oriunde ( orice cartier, oras, etc).
Tatal cred ca iti poate lua alocatia, daca cererea e pe numele lui si adresa/contul lui, nsa indemnizatia de cresterea copilului ( daca o obtii), cred ca e clar a unuia sau a altuia, care a facut cerere si a indeplinit conditiile ( in cazul meu ar tb sa fie a mea, desigur dc nu se intampla nimic neprevazut..). Iar daca eu ma mut de acolo zic eu ca nu ar fi legal ca postasul sa-i lase lui banii...( asta numai stiu daca se livreaza prin posta, ca alocatia/pensia, sau o ridici personal de undeva)...insa la noi, desigur, se poate orice...
( soacra-mea zicea ca a avut probleme cu raposatul, cand erau ei mici, ea a pkecat cu copiii de la el, i-a dus o vreme la parinti, iar ea a stat cu chirie, in gazda, la camin, etc, si neavand mutatie pe buletin, alocatia venea tot la taica-su, si trebuia sa se duca sa se targuiasca cu el sa-i dea banii pt copii...se pare ca s-a rezolvat abia cand i-a dat si ei casa de la serviciu, de s-au adunat de pe drumuri..)

Dar in fine, nu asta e problema, ci daca va fi sau nu de acord s-o impartasesc ( chiar mi-a zis ca de unde stiu ca ea vrea lucrul asta, de ce nu astept sa isi exprime singura opinia, sau sa o duca cu scoala), daca o vom boteza si cand, ( si unde, si cine, samd), parintele zicea ca inca nu e cazul sa ma gandesc la asta acum, vom vedea la momentul respectiv; asa ca inca nu stiu ce va fi si daca va fi cum vreau eu, cum mi-am dorit...
Reply With Quote