View Single Post
Vechi 07.07.2015, 08:44:48
Mihnea Dragomir's Avatar
Mihnea Dragomir Mihnea Dragomir is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2010
Locație: Ținuturile Loirei, Franța
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63 Vezi mesajul

BOR n-a primit 11 ha de pamant? Adica de vreo 10 ori mai mult?
In baza carui calcul ati ajuns la concluzia ca 11 ha de pamant, cat "a primit" BOR reprezinta de zece ori mai mult decat 11 295 mp, cat a primit cultul musulman ? Imi pare ca dv nu ati trecut un examen de matematica la vreun colegiu iezuit.

Pe urma, sa ne gandim cum este normal: cultele sa primeasca pamant in cote egale, sau in proportie cu contributia la buget a membrilor lor ? Daca sunteti adeptul cotelor egale, atunci acelasi principiu trebuie aplicat si la scolile unguresti si tiganesti, care fiecare trebuie sa fie egal in numar si capacitate de scolarizare cu scolile romanesti. Oare chiar nu sesizati absurdul ?

In sfarsit, BOR nu "a primit" nimic, ci i s-a restituit, prin terenul afectat mega-alcatuirii ortodoxe a Manturii Neamului, o mica parte din ceea ce statul roman a furat de la Biserica Ortodoxa in vremea lui Cuza, in vremea lui Carol I, ca sa nu mai vorbim de vremea lui Gheorgita Dej si Culita Ceausescu. Dimpotriva, celor lui Mahomed urmatori nu li s-a restituit, ci li s-a dat, si nu in Rahova, ci in zona cea mai buna din Bucale. Deoarece lor nu li se furase nimic, neavand niciodata proprietati funciare pe pamantul sfant al patriei.

Cel putin eu asa vad lucrurile, care nu sunt suporter nici borist, nici, cu atat mai putin, mahomedan. Dar asa imi dicteaza simtul dreptatii si simtul masurii.

www.catehism.com
http://regnabit.wordpress.com

Last edited by Mihnea Dragomir; 07.07.2015 at 08:48:22.
Reply With Quote