View Single Post
Vechi 07.07.2015, 14:39:34
maria32's Avatar
maria32 maria32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ursu-WiFi Vezi mesajul
Tu esti acelasi user din postul cu Harry Potter nu ?
Pai daca da, atunci renunta a mai amesteca magia cu Sfanta Liturghie.Si cand tu
n-o sa mai faci un talmes-balmes din credinta, atunci viata ta n-o sa mai fie
un talmes-balmes.
Si du-te la duhovnic si te spovedeste si spune-i cum vezi pe Harry Potter, magie si
alte traznai de genul asta in relatie cu Duhul Sfant.Si dupa ce primesti iertarea de
pacate, problemele tale o sa se rezolve,uneori de la sine.

E si normal sa ti se intample tot ce ti se intampla.Anormal ar fi sa nu ti se intample.

Adica na, Harry Potter si magia cu Sfanta Liturghie nu prea merge mai deloc.Adica
tu in mod inconstient esti la praful de hula /blasfemie la adresa Duhului Sfant.Na..
ce vrei mai mult ? Du-te la un duhovnic si spune-i cu HP si Sfanta Liturghie.

Of, of, mai,mai, cum aveti voi arme duhovnicesti la dispozitie si nu stiti sa le folositi.
Nu-i nimic, vin altii care vor stii sa le foloseasca. :D
Ti-am mai raspuns si la postarea cu Harry Potter ca am vorbit cu duhovnicul meu pe aceasta tema si mi-a spus ca astea sunt prostii, si el a citit si-i place Harry Potter :) si vede cartile ca pe un mesaj al iubirii care invinge tot (atentie, parintele meu duhovnic vorbeste despre carti nu despre filme, e o diferenta f mare intre ele).
Oricum, ma amuza comentariul tau, cum ar putea avea legatura starea actuala de lucruri din viata mea cu cartile despre Harry Potter sau cu magia din ele cand aceste probleme dateaza inca de cand eu inca nici nu invatasem sa citesc?
Poate vrei sa insinuezi ca Dumnezeu mi-a predestinat un destin nefast sau ca platesc pacatele stramosilor? Pentru asta lucrez din greu, fac rugaciune si am canon de la parintele, insa nu are nicio legatura cu lecturile particulare.
Si crede-ma in timpul Sfintei Liturghii nu ma gandesc la vrajile lui HP.

http://mamiprovocarea.wordpress.com
Reply With Quote