View Single Post
Vechi 07.07.2015, 14:43:07
maria32's Avatar
maria32 maria32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioana5760 Vezi mesajul
Ce a facut cu banii?
Sunt doar 3 solutii: 1) daca gasiti pe vreo femeie sa stea cu mama dvs, din proprie experienta greu de gasit pentru ca nimeni nu vrea sa stea cu o persoana in varsta si mai ales cu probleme; 2) va mutati dvs la ea si locuiti cu ea, lasand familia acasa in mediu de liniste, o varianta grea, dar am mai auzit-o; 3) o luati in locuinta la dvs desi e stramt si foarte complicat pentru ca aceste persoane prin boala lor fac o atmosfera de spital.
Foarte greu.
banii i-a folosit pentru a-si cumpara tigari, bautura si cafea. Dependenta de nicotina este frecventa la persoanele care sufera de boli psihice.
1. exista femei care accepta ingrijire la domiciliu, problema e ca ele costa extrem de mult si mama nu accepta persoane straine in casa.
2. Nu ma accepta nici pe mine s-o ajut si nu imi pot lasa copilul de doar 2 ani doar cu sotul plus ca eu merg la serviciu 8 ore/zi plus inca aproape 2 ore drumul de la casa la birou.
3. nu am spatiul necesar, mama fumeaza, vorbeste non-stop, nu accepta sa faca liniste nici macar daca doarme cel mic, are periodic accese de violenta si nu as putea sa expun copilul la asa ceva, pur si simplu nu e de locuit cu ea in casa, si nu in ultimul rand nu accepta sa locuiasca cu noi.
Dupa cum am mai spus, singura optiune este un camin unde s-o internez si unde sa nu aiba alternativa (de unde sa nu poata fugi). Un om care a ajuns in stadiul sa-si faca singur rau (a avut tentative de suicid) trebuie pazit chiar de el insusi.

http://mamiprovocarea.wordpress.com

Last edited by maria32; 07.07.2015 at 14:45:10.
Reply With Quote