View Single Post
Vechi 07.07.2015, 15:43:53
maria32's Avatar
maria32 maria32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ursu-WiFi Vezi mesajul
Si faptul ca au cazut pe capul tau si nu le gasesti o rezolvare este asa o coincidenta
de prost-gust, nu ?
Ramai amuzata si continua sa tragi in continuare.
Tu continua sa pui pe seama societatii si a faptului ca nimeni nu s-a mai intalnit cu
astfel de probleme, sau ca asa a fost soarta, sau ca probleme tale ar fi niste efecte
logice ale unor decizii facute de altii, si toate se intampla sa se sparga in capul tau, nu ?
Ei bine NU. TOATE SE LEAGA.Nimic nu este intamplator.
Toate au legatura. Si atat timp cat citesti si cat crezi porcariile alea de HP ,Dumnezeu te
ajuta dupa credinta ta.
De fapt ceea ce ti se intampla este un semnal de la Dumnezeu ca nu esti pe drumul cel
drept.

NU. Vreau sa spun sa renunti a mai amesteca "iubirea" lui HP cu Sfanta Liturghie si
a nu mai amesteca notiunea de "magie" cu Dumnezeu.
De altfel nu prea ai inteles ce am spus eu mai sus.No problem.Vei sta in aceasta situatie
si cu aceste probleme pana cand vei intelege.

A da, si mai termina cu prostia asta cu "predistinarea".Nu exista tampenia asta.
Fie ai fire duplicitara si ceaa ce ne spui noua aici nu-i spui duhovnicului, fie duhovnicul
tau este pe alta planeta sau mai stii de alta religie in ascuns.Se poate.Orice se poate azi.
Daca de mine iti dau voie sa spui orice de parintele meu duhovnic nu-ti permit sa te legi, pentru ca este unul dintre putinii preoti adevarati si traitori intru Hristos care au mai ramas in tara asta.
Cat despre ce inteleg eu si ce nu, mai bine raspunde-mi daca te-ai lamurit ce spune definitia din DEX a cuvantului Magie. Sa ti-o mai scriu odata? Sau ai pretentia ca pentru tine limba romana are alte definitii?
Scuze dar chiar m-am enervat.
Stiu f bine de unde mi se trag problemele astea insa faptul ca nu gasesc rezolvare nu are legatura cu putina mea credinta. Daca eram asa de indepartata de trairea crestina cum ma acuzi tu cautam raspunsuri pe facebook nu pe un forum crestin ortodox.
Daca ai fi intr-adevar atat de traitor pe cat vrei sa pari ai incerca sa ajuti cu sfaturi nu sa dai cu piatra inainte de a-ti vedea propriile pacate. Sau macar ai ajuta cu o rugaciune in loc sa acuzi.
Am mare incredere in sfaturile parintelui duhovnic asa ca nu am de gand sa mai discut subiectul Harry Potter, pentru mine e un subiect inchis.

http://mamiprovocarea.wordpress.com
Reply With Quote