Ory
Sunt cat de cat pe domeniu si te asigur ca poti duce pana la capat o sarcina extrauterina, fara "interventii complicate" si fara sa moara nimeni, dar sansele sunt minime. Exemplul dat de Elena este cel mai bun, ca astfel de lucruri sau mai bine zis astfel de minuni se intampla, de se mira si cel mai experimentat doctor care recomanda avortul. Cine isi asuma aceste riscuri este rasplatit de Dumnezeu pentru credinta sa, iar credinta inseamna si fapte nu numai cuvinte, deci atunci cand totul este impotriva a ceea ce faci dar iti pui increderea in Dumnezeu vei reusi.
Daca sotia mea ar fi in aceasta situatie as lasa-o pe ea sa decida si oricare va fi decizia o voi respecta, nu trebuie sa-mi impun parerea atunci cand e vorba de viata altcuiva, caci nu am dreptul cum de altfel nu il are nimeni.
Si crestinii merg la doctor, dar nu ar trebui sa mearga pentru a avorta - parerea mea.
Probabil ca femeilor care avorteaza pentru ca pot muri din cauza asta le e frica ca poate nu exista Dumnezeu si fapta lor nu va fi vazuta de El ca un sacrificiu suprem si atunci de ce sa moara degeaba? Sau exista? Aici problema trebuie pusa astfel: totul sau nimic. Fara jumatati de masura. Criminal sau martir.
|