Citat:
În prealabil postat de Corinusha
Sti cumva vreo reteta de mioneza vegetala care poate fi facuta in casa? Daca da, mi-o poti detalia putin? Am mancat la cineva vinete cu mioneza vegetala si chiar mi-au placut.
Al meu e cu sosurile iuti. Mie nu imi place hreanul (si nimic cu hrean de altfel), in schimb imi place piperul, curry-ul si chilly-ul folosite in mancaruri :)
Cred ca intoleranta si ratatea de fapt nu are legatura cu faptul ca un om ar fi vegan, vegetarian sau omnivor; are legatura cu oamenii pur si simplu; sunt vegani super, sunt omnivori super, sunt vegani rai, sunt omnivori rai; sunt omeni buni si oameni rai; dar hei, cat timp mai exista o farmama de bunatate in jurul nostru tot e bine.
Vitiate, nu are probleme cu hemoroizii; nu mananca tot timpul iute, zic doar ca ar manca daca nu ar exista nici un risc :))
|
Din pacate nu stiu reteta de maioneza fara ou,dar cea din comert este foarte buna. Or fi mai multe branduri ,cea pe care o cumpar eu se numeste veganaise si este facuta din ulei de sambure de struguri.
Este bine sa o folosesti din an in Paste pt ca tot un produs procesat este.
Exista o reteta de maioneza din cartof fiert dar desigur nu poate fi consumata la salata de vinete.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
|