Vorba fratelui Ioan_Cezar: " ...........:) "
Ce oameni cum-se-cade... și minunați, desigur ! Ispitiți, sărăcuții, ca toți, de-altfel. Mai ales nefiind ortodocși niciunul, dar cu pretenții. E minunat. Lumini între oameni. Sarea pământului. Sare emancipată (?)
Frați și colegi, nu-mi pasă ce faceți, ce și cui dovediți. Mihail și Mihai, serios nu-mi pasă de răutatea voastră. Sunt faptele voastre și veți răspunde pentru ele voi nu eu. Vreau doar să mă puneți de față când mă atacați în fața unei persoane mai sus puse (de Dumnezeu). Bine? Atât vă cer. Ca să mă pot apăra, e omenește ce cer, nu? :) Și desigur să arătați și posturile mele, acolo sunt acuzat. Nu cer mult, este? Atât.
Că eu tot ce vorbesc, tot ce afirm, susțin cu Biblia și în paralel cu învățăturile și scrierile Sfinților Părinți, dar voi tot ce scrieți (împotriva Ortodoxiei), nu puteți dovedi nimic. Absolut nimic. Vorbiți vorbe-n vânt. Vorbiți vorbe vorbite :) Iar datoria mea (de creștin) este să vă ajut. Sigur că nu vă place, din cauza mândriei voastre, dar tot datorie rămâne. Dovedită biblic, desigur. :)
Frate Mihail C., hai pierdeți vremea, nu te mai considera atât de important, pierdeți vremea și dovedește-mi și demontează-mi balivernele, întro discuție cu bun simț și argumentată. Sunt foarte onorat să fiu învățat și ajutat. Am atâtea de învățat de la orice om...
O zi minunată în continuare :)
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia
Last edited by Igor_Paslusnik; 11.07.2015 at 00:56:20.
|