View Single Post
Vechi 11.07.2015, 22:20:17
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tabitha Vezi mesajul
Nu stiu la ce fel de scenă ai asistat tu, Vassy (si Yasmina, se pare) dar eu sunt în State de 10 ani si nu am văzut musulmani să se manifeste în halul acesta. Se îmbraca în portul lor, citesc ca si noi în metrou din cărtile lor sfinte, ascultă muzica de-a lor, si... cam atât. N-am dat peste ei în restaurante bătând din picior să li se aducă mâncare de urgentă că sunt lesinati după Ramadan. Iar dacă sunt, sunt probabil cazuri singulare.
Mirela,threadul a fost deschis in idea de a consolida sau nu aceasta experienta unica a lui Hardford precum ca "musulmanii fac caz de postul lor".
Din experienta mea,da,eu pledez pentru.

Pe cei pe care I-am cunoscut eu au fost intoleranti si imfatuati. Eu nu am o parere buna despre credinta lor care ii face sa fie astfel si sa se poarte astfel.
Cand oi cunoaste oameni cumsecade,calzi si deschisi in aceasta credinta va voi descrie experienta.Pana atunci v-am descris doar faza din restaurant,care a fost de un prost gust ingrozitor. Sorry,alta mai buna nu am ...

Am un cuplu de prieteni care sunt Iranieni dar ei nu practica religia lor;din aceasta cauza sunt oameni normali la cap ,prieteni buni ,cumsecade si plini de viata.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote