View Single Post
Vechi 15.07.2015, 11:47:12
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
O idee foarte buna!
Ce mare s-a facut voinicul :)

Cred ca cea mai buna investitie in timp sunt copiii! Altfel nu prea ai prea clara trecerea timpului,dar cand vezi cum cresc,cum devin persoane mature ai o idee despre cum au trecut anii.
Ieri am dat peste pozele copilului unui prieten si am ramas socata sa vad in locul unui copilas un adevarat adolescent :)
Asa iti dai seama imediat cati ani au trecut in viata ta !
Tell me about it...
Cati copii ai colegilor, prietenilor, vecinilor, rudelor, am vazut crescand in toti anii astia...ca sa nu mai zic de propriul nepot, care parca mai ieri l-a nascut sora-mea, eram paremi-se in primul an de fac, a ost bebelus, apoi copil, il duceam in parc cu caruciiorul sau de manuta, si acum are " tipul" vreo 17-18ani, a terminat clasa a XI-a, si e mai inalt ca taica-su...
Ma tem ca la un moment dat ajungi sa te intrebi " but where is my little boy"???, unde a disparut,'in ce s-a transformat ??? Alte mame observ ca au tendinta sa ne vada ( sa ne vorbeasca, sa se poarte ) tot ca pe copilasii lor, pana la adanci batraneti...cred ca vor realiza trecerea timpului abia cand le vom pune in brate proprii nostri copii, nepotii lor..cu voia lui Dumnezeu....cred ca abia atunci ne-am implinit destinul...
Reply With Quote