View Single Post
Vechi 15.07.2015, 12:24:34
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria32 Vezi mesajul
Eu nu pot intelege o astfel de exagerare. Adica daca eu am stat in travaliu 2 zile si nu m-am dilatat si am ajuns sa fac cezariana neputand sa nasc natural un copil de 4 kg 150 gr cat a avut fiul meu la nastere, se cheama ca era programat sa moara la nastere si el si eu?
Nu ai neparat nevoie de bani ca sa faci cezariana. Asistenta la nastere este gratuita in spitalele din Romania, nu e nici macar nevoie sa ai serviciu si sa platesti asigurari medicale. Se fac operatii de cezariana si femeilor fara adapost de pe strada care n-au lucrat in viata lor, nu le lasa nimeni sa mai moara astazi la nastere.
Poate pe vremuri copiii nu se faceau atat de mari, in pantecele mamelor, chiar daca aveau o astfel de mostenire genetica, ci doar cat le permitea constitutia si resursele corpului matern... desigur, se mai intamplau, din nefericire, si astfel de incidente nefericite ...niciodata nu vom ajunge, se pare, sa intelegem caile Domnului...
Pana acum insa se pare ca am avut un mare noroc, putea sa se intample ceva mult mai rau, dar se pare de data asta Dumnezeu chiar mi-a ajutat...( desi la inceputul sarcinii stiam ca avem amandoi Rh negativ, dr a insistat sa-si faca si el analiza si, surpriza...stia gresit; marele noroc sa pare e ca nu am facut eu anticorpi anti-rh, ceea ce ar fi putut fi rau pt fat....culmea cade data asta nu m-am speriat asa de rau, mai rau s-a speriat el dcat mine, chiar era putin revoltat ca de ce nu am insistat sa-si faca analizele mai din timp....poate nu m-am speriat asa rau pt ca stiam ca pana acum s-a dezvoltat normal, iar de-acum daca ar fi fost in pericol, puteam sa o si scoatem afara,( adica sa o nastem inainte de termen, e destul de mare, se pare) sa nu i se intample ceva mai rau).... ce sa zic, sper sa ma ajute si de acum incolo, si duhovnicul a spus" daca nu voia Dumnezeu, nu ti-l dadea"... chiar si sotul a spus ca nu se simte nedreptatit ca s-a nascut atat de greu, prin cezariana, si zice ca daca traieste e pt ca Dumnezeu a vrut asta, ca el si mama lui sa fie salvati, ca altfel poate n-ar fi fost...
Reply With Quote