View Single Post
Vechi 16.07.2015, 12:12:00
alex190
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Arhimandrit Stefan Ene Popa

" În Siria , o mamă Č™i doi copii , fraČ›ii noČ™tri în Hristos au fost spânzuraČ›i Č™i expusi la ruČ™ine de musulmani doar pentru că sunt creČ™tini. In presa internaČ›ională pervertita si ipocrita, si nici in tarile crestine nu se vorbeste nimic Č™i nici nu este macar o stire, in timp ce toata Europa se umple de musulmani, in loc sa se dea prioritate crestinilor persecutati. Pe viitor crestinii in Europa vor fi doar o minoranta. Nici nu vreau sa ma gandesc ce se va putea intampla copiilor nostri."

https://www.facebook.com/photo.php?f...message_bubble
E cumplit ce se intampla acolo.Vai de bietii oameni!Totusi vin si eu cu o observatie.Din cate stiu, cei care fac prapad pe acolo, omoara fara discriminare: copii, batrani, handicapati, oameni care apartin absolut oricarei religii.Mai degraba mi se pare ca merg pe principiul:" Dezbina si apoi cucereste!".Ii dezbina pe toti, ii fac sa lupte unii contra celorlalti(musumani contra musulmani, musulmani contra crestini etc),iar la noi aici va fi floare la ureche, pentru ca in afara punctelor fierbinti de pe glob(Bosnia-Hertzegovina, Georgia etc etc), suntem destul de dezbinati intre noi...Poate nu ar strica un pic de masura, inainte sa ii bagam pe toti in aceeasi oala.Cu siguranta si ei fac la fel gandindu-se la ce s-a intamplat la sarbi, in trecutul apropiat si in alte multe zone ale lumii, si avem conflictul gata servit.Nu demult am auzit de un musulman care a fost ucis pentru ca a luat apararea crestinilor din zona in care traia.Si nu e un caz singular.Cred ca inainte de orice, trebuie sa fim oameni egali in fata lui Dumnezeu, si sa nu contribuim si noi la razboaiele astea , chiar daca o facem numai verbal.

Last edited by alex190; 16.07.2015 at 13:27:03.
Reply With Quote