Subiect: Vive la France !
View Single Post
Vechi 16.07.2015, 21:48:57
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tabitha Vezi mesajul
Stai linistit, că nu moare nimeni de foame aici.
Sunt atâtea facilităti de "welfare", inclusiv pentru unii care n-au muncit în viata lor.
Eu cunosc un individ care traieste la marginea subzistentei,tatal unui baietel absolut superb.
Primeste bonuri de masa de la guvern " food stamps" dar aceste bonuri sunt conditionate a fi cheltuite pe anumite branduri de produse,in special pe rontaitoare,conserve ieftine si in general mancare proasta facuta in laborator ,fara valoare nutritionala.

Intradevar multi nu mor de foame dar nici bine nu le-o fi! Baiatul este subnutrit,tatal este bolnav din cauza ca nu au fonduri sa manance sanatos.
Unii mai si mor pe la poarta spitalului in timp ce sunt redirectionati de colo-colo in functie de acceptarea pe baza asigurarii medicale(sau a lipsei acesteia).

M-as lipsi bucuroasa de artificii numai sa se foloseasca acele fonduri pt comunitate,in folosul ei .
Multi au aceiasi placa"Doamne ,de ce accepti saracia in lume?"
Nu Dumnezeu o accepta,ci saracia altora este chiar alegerea noastra.
Daca am taia la fiecare sarbatoare si celebrare, cateva elemente absolut nefolositoare am avea bani extra pt a ajuta pe cineva cu mancare,cu medicamente.

Brazii de Craciun,ornamentele, petrecerile cu fast pt familie si prieteni,etc
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote