Citat:
În prealabil postat de GIULIX18
Ce parere aveti despre discoteca?Poate fi consideart ``crestin`` o persoana care frecventeaza astfel de locuri?As dori sa intalnesc cat mai multi tineri de varsta mea care stiu ce inseamna aceasta ispita pt a simti ca o pot combate!Stiu ca mai am multe de invatat dar nu fiti prea duri, luati-ma incetisor.Multumesc!:)
|
E prima data cand intru pe forum, si e prima data cand raspund la un mesaj. Am 21 de ani si adevarul e ca am multi prieteni care ies la discoteca vinerea, sambata si duminica seara, si mereu ma intreaba de ce nu ii insotesc... pai e simplu, iti spun si tie: consider discoteca o "placere" de scurta durata care in loc sa iti imbunatateasca viata, sa te apropie mai mult de Dumnezeu, iti da in schimb: vreo 5-6 ore de distractie-tentatie de a incerca "ceva nou"???, o zi intreaga de somn a doua zi + indispozitie, durere de cap...si uneori, lista e ceva mai lunga. In tot timpul acesta ai pierdut: o cina cu familia, sau o plimbare in parc, o conversatie cu parintii tai (cred ca e necesara din cand in cand, sa invatam din intelepciunea loc cate ceva) si daca nu cu paritii, sigur a pus pe cineva Dumnezeu in viata ta ca sa aiba grija sa nu te ratacesti pe drum... si lista poate continua.
Dace e sa cunosti mai multi tineri, iti dau e-mail-ul meu si ma vb, eu am plecat in strainatate la parintii mei cu 17 ani, acum am 21, foarte multi prieteni catolici, ortedocsi, si dintre ei doar o fata e romanca. Mult succes in continuare si Dumnezeu sa te umple de binecuvantari si sa-ti arate drumul pe care trebuie sa mergi, doar El te poate ghida cu adevarat.PA