View Single Post
Vechi 19.07.2015, 09:58:13
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tabitha Vezi mesajul
Pe mine una chiar mă îngrijorează comportamentul tău. Arăti o autosuficientă înspăimântătoare.
Nu m-as mira să vii din nou în curand să te plângi de probleme pe la serviciu, cu sefii, cu familia, cu aproapele.
un topic de actualitate : http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ad.php?t=11032

Ai grijă de tine, si sper să-ti folosească la ceva cărtile acelea pe care ti le-am trimis. Si când mai ai impulsuri răutăcioase si mânioase apride mănunchiul acela de lumânări de la Sfântul Mormânt si roagă-te putin înainte de a te repezi la tastatură.

Cam atât am mai avut să-ti spun. Stiu, esti la o vârstă când cu greu te mai schimbi, mai ales dacă nu ai pe cineva alături de care să-ti tocesti asperitătile si cu care să-ti echilibrezi existenta. Dar dacă într-adevăr vrei să mergi pe cărarea cea strâmta a lui Hristos, si crezi in El, si îi vezi chipul în aproapele, ajungi departe.

Doamne ajută!
Pai da,numai cateva suparari si greutati ar mai putea balansa "autosuficienta asta inspaimantatoare". Eventual s-ar mai bucura si un "crestin" sau altul.

Imi cauti fara success noduri in papura,cu lumanarea.
Topicul de acum 10 ani pe care nu l-ai uitat si ai scormonit sa-l scoti de la naftalina ,este clasat,rezolvat cu success.
Uite asta am scris anul trecut in mai:

"Intre timp s-a rezolvat cu success :)

Cred c a acum vreo 2 luni,persoana in cauza mi-a scris un email(dupa aproape 4 ani) spunandu-mi ca cea mai" nefericita zi a fost cea in care s-a certat cu mine" si ca s-o iert pt reactiile exagerate avute si sa reluam relatia de prietenie.
Asa am si facut;si asa eu nu am prieteni printre americani decat la modul superficial ca sa nu mai spun ca-mi parea rau dupa o prietenie atat de veche,ca asta de la 16 ani;practic am crescut impreuna :)
Si apoi,oricine poate avea o perioada mai proasta,o zi mai stresanta etc-toti gresim.
Bla-bla-bla-bla....

Adevarul este ca dupa cele intamplate,cartile si lumanarile nu-mi mai fac placerea care-mi faceau odinioara,mai mult ca probabil ca am sa ambalez in cutie si o le trimit retur. Multam fain!
Mai ales ca daca ai zis ca ajuta la impulsuri rautacioase si atacuri de manie,poate-ti priesc si tie ca de cateva saptamani tot mi-ai stat in spate ca o cutie plina cu albine agitate.Orice comentam pe forum era demn de corectia ta,de ochiul tau neobosit. Cum imi permit sa am propria opinie despre musulmani? Ah ,desigur nu stiu ce vorbesc,tu le stii pe toate mai bine.

Apropos, ce reactie ai avut cand ai vazut joi la stiri ca niste musulmani au mai ucis niste oameni nevinovati?
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote