View Single Post
Vechi 25.07.2015, 15:52:18
delia31's Avatar
delia31 delia31 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.01.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul
Spuneam ca ne potrivim in credinta, pentru ca suntem destul de profunzi.
Ioan Cezar, cu siguranta. Tu...poate doar dupa propria autoevaluare.

Citat:
Legat de Craciun si bucuria lui:

...se intelege ca nu este inteleasa aceasta sarbatoare, ca este pusa la indoiala bucuria ei.
Se intelege? Este pusa la indoiala? Sophia, tu esti cea care intelegi asa ceva,, tu esti cea care pui la indoiala. Eu am inteles cu totul altceva.
Cine altcineva de pe forumul asta, in afara de tine, a mai tras concluzia, in urma acelei postari, ca ar trebui pusa la indoiala bucuria Craciunului?
Nu te chinui sa sapi prin topicuri. Bag mana in foc ca nimeni.
Intelegerea asta sau alta, tine de receptor, nu de emitator.

Citat:
Si de la Ioan_Cezar ma asteptam sa aduca mai multa intelegere pe forum, el putand descifra mai usor/bine omul pe ansamblu. .
Pe unde trece Ioan Cezar ( si inca vreo cativa) pe forum e plin de "seminte" ale Duhului. De fiecare depinde daca le culege sau nu, daca le pune la incoltit sau le calca in picioare, in ce pamant le pune etc.
Eu de la mine am asteptari. Sa le culeg, sa las sa inmugureasca macar o mica parte din ele. El isi face treaba lui de semanator, si o face cu iscusinta.
De-acum e treaba celui care a primit samanta, fie sa ii poarte de grija, fie sa lase spinii si buruienile mintii sa o inabuse.

Citat:
Vezi, tu faci comparatie in mesajele tale intre mine si el. Pe ce baza? .
Pardon!? Nu mi-ar fi trecut niciodata prin cap asa ceva. Nu exista criteriu de comparatie!
Tu singura te-ai pus pe acelasi plan cu el. Ba mai mult, ai insinuat ca el ca psiholog nu ar intelege oamenii (probabil la fel de bine ca tine!?).
Eu n-am facut decat sa reactionez la asa incongruenta saritoare in ochi - faza cu bucuria Craciunului (si inca cu multe retineri, fiindca imi dau seama ca va stanjenesc pe amandoi).

Citat:
Ma tot intreb daca m-as duce la el ca psiholog. Din felul in care scrie aici...nu.
Fiecare persoana se duce la cel cu care se potriveste mai bine, care corspeunde asteptarilor si nevoilor sale.
Normal, fiecare e liber sa mearga la medicul/preotul/psihologul de la care nu asteapta decat sa ii cante in struna, nicidecum sa-i arate rana spre vindecare.

Ma cenzurez la atat, fiindca imi dau seama ca, din nefericire, inca nu poti trage foloase din cuvinte de mustrare, mai mult sau mai putin aspre, si imi cer iertare de la amandoi. De la tine ca te-am suparat, de la Cezar ca m-am facut avocatul lui (si inca unul submediocru), fara sa-mi fi cerut nimeni.
Reply With Quote