View Single Post
Vechi 27.07.2015, 23:49:58
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Da, numai că nu se precizează dacă e pe lună, pe an, ci doar pe loc în cameră dublă. După dotările din poză prețul cel mai probabil este 1900 lei/lună cu precizarea că la momentul vizitei erau cazați câțiva vârstnici. Sau cine știe poate plătești o dată această sumă pentru loc și apoi întreținerea și salariile personalului, parțial, este susținută și de parohie. Cu cât gradul de ocupare va crește, prețul pe lună/persoană ar trebui să scadă. Poate ne lămurește cineva.
Pai asta am sesizat si eu ca nu se precizeaza frecventa cu care ar trebui platita taxa de 19 mil.

Desi daca este in cardasie cu primaria si cu Ontanu,nu ma mira sa fie o afacere de "model occidental"unde sa platesti cel putin 1,000/luna pe facilitati care sa includa luxul hotelurilor de 5 stele.
Nu-I bai ca fiecare ne dorim ca parintii nostri sa se relaxeze dupa o viata de munca si stress dar fiind crestini ortodocsi si incluzandu-l pe Iisus in toate aspectele vietii noastre cred ca mai nimerit ar fi pt Romania asezaminte de batrani situate pe langa manastiri si biserici.
Ca sa se mai ingrijeasca si de cele vesnice nu numai de comfort.
S-ar mai gasi si voluntari care sa dea o mana de ajutor la intretinere(poate).
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote