Citat:
În prealabil postat de AlinB
Sa se poata, ce, pana la urma?
Ca asta e marea intrebare de fapt.
|
Eu nu stiu despre ce vorbiti voi dar intrebarea mea ramane, ce pot eu face? Ce pot face toti aceia care au in familie o persoana bolnava mental, o persoana cu care nu se poate convietui, de care nu se pot ocupa si nu-l pot ingriji si ptr ingrijirea caruia statul nu ofera niciun sprijin si lasa totul doar pe seama familiei, netinand cont de toate piedicile care fac ca familia sa nu poata ingriji o asemenea persoana.
M-au sunat de la spitalul unde e mama. Joi trebuie sa ma duc s-o iau. Nu intereseaza pe nimeni ca n-am cu ce sa ma duc s-o iau, ca am sau n-am bani de drum, ca nu am unde s-o duc si cum sa ma ocup de ea.
Voi vorbiti, despre ce... nu inteleg, iar eu sunt disperata. Copilul imi doarme, cu sotul m-am certat grav ptr ca l-am rugat sa apeleze la parintii lui s-o ia macar o vreme la ei dar nici nu vrea sa auda, spune ca nu le poate cere asa ceva si da din umeri cand il intreb ce facem. Ca sa ne mai invoim iarasi o zi de la birou amandoi sa mergem joi acolo s-o luam pe mama o sa avem probleme si riscam sa ne pierdem serviciul amandoi. Pe cine intereseaza toate astea? Pe nimeni!