View Single Post
Vechi 31.07.2015, 17:10:01
oitza ratacita's Avatar
oitza ratacita oitza ratacita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.05.2015
Locație: RO
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de fallen Vezi mesajul
Din pacate pe internet nimeni nu te cunoaste cu adevarat, ti se ureaza lucruri bune fara sa se stie daca esti cu adevarat o persoana rea sau buna, care a facut cu adevarat ceva bine in viata asta sau a facut numai rele si a distrus vieti
( degeaba te cred unii o persoana " de treaba", chiar daca unora din intamplare leai facut candva vreun bine, leai fost de ajutor, atata timp cat la o persoana sau 2 dintre cei mai apropiati tie, leai facut un rau iremediabil, leai distrus viata ...)

( e vb despre mine, desigur, despre alti nam cunostinta ceau facut si ce nau facut si nici nue treaba mea sai judec, asta enumai a lui Dumnezeu, si eventual a celor care li sa facut raul respectiv...dar ma uitam asa cata lume se grabeste sati ureze la multi ani e retele de socializare, sanatate, bucurii, etc, fara ca sa stie macar ce faci tu cu adeavarat, poate esti o pramatie, un parazit, un handicapat, o povara pt familia si apropiatii tai, un prejudiciu, un blestem...)
E bizara nelamurirea ta...Momentele speciale care ne dau posibilitatea sa ne uram unii altora lucruri bune sunt un dar. Prin urări de bine oferim celor din jur speranta de a privi mai departe, spre un mâine mai luminos, cu mai multe motive de bucurie decat de tristete. Sensul urarilor de bine sta chiar in dorinta de mai bine din inimile celor care le rostesc... Si cred ca daca totusi mai exista urari, mai exista intentii bune, mai exista in noi un strop din Dumnezeu. Pentru ca acest strop poate creste si ajunge un râu de binecuvantari care sa se reverse in jurul nostru.
Hai sa incercam sa fim o binecuvantare unii pentru altii! Si nu putem fara Dumnezeu.

Later edit deoarece am observat tarziu: La multi ani cu sanatate! Sa te binecuvinteze Dumnezeu cu tot ce e bun si bine pt tine!
"Fiecare persoana este responsabila de desfasurarea intregului univers fizic si spiritual. Cel mai mic gest al nostru pune lumea in vibratie si ii modifica starea. (...) Deci niciodata actiunea noastra nu se infaptuieste intr-un cerc absolut inchis."(Pr. D. Staniloae)

Last edited by oitza ratacita; 31.07.2015 at 17:16:53.
Reply With Quote