View Single Post
Vechi 31.07.2015, 22:02:50
bluester's Avatar
bluester bluester is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2012
Locație: Constanta
Religia: Ortodox
Implicit

In primul rand, este bine ca tu constientizezi ca masturbarea este un pacat.
In al doilea rand, ai acum o sansa foarte mare de a scapa de ea.

Cel mai important este sa iti spovedesti acest pacat; daca ai un preot duhovnic, este perfect, dar daca nu ai nu este vreo problema, du-te la biserica de care apartii si roaga-l pe preot sa te spovedeasca si daca iti place de el - in viitor sa te spovedesti tot la el.
Astazi este si inceputul postului Adormirii Maicii Domnului, incearca sa tii acest post... fiecare zi de post te ajuta sa te eliberezi de patimi si totodata te va ajuta pe viitor sa te autocontrolezi.
Nu uita sa te si rogi la Dumnezeu sa-ti dea putere sa infrunti ispitele, cere si ajutorul Preasfintei Fecioare Maria si celorlalti sfinti. Iar in momentul in care va veni ispita si esti pe cale sa faci pacatul, implora-L pe Domnul sa te ajute sa invingi ispita si sa nu pacatuiesti.

Stiu ca este greu... nu demult si eu am trecut prin perioada asta - cand nivelul de hormoni masculini este foarte mare. Incearca sa faci un sport ca sa-ti consumi energia, ocupa-te cu ceva (de exemplu: voluntariat) ca sa iti tii mintea ocupata. Si inlatura orice ocazie care te poate duce la pacatuire (evita siteuri cu tenta sexuala).

Cu putina vointa o sa reusesti te opresti din a pacatui... demonstreaza-ti tie si demonstreaza-i lui Dumnezeu ca poti fi om liber, ca nu esti legat de pacatul masturbarii !
Reply With Quote