Ma numesc Moise Florentina, am 23 de ani , sunt din judetul Buzau. Povestea mea incepe cam asa: Eu sunt operata de scolioza, mai toata copilaria mea am petrecut-o numai prin spitale. Pana in prezent am avut efectuate 5 operatii la spitalul Grigore Alexandrescu din Bucuresti. Ultimele doua le-am avut in 2010. Am stat la tractiune cu halou timp de 7 luni fara a merge acasa nici macar o zi, stateam doar in scaun si in pat si din cand in cand mai ieseam afara pentru a lua aer. Nici eu nu mai stiu cum am putut in tot acest timp sa rezist ...prefer sa nu mai imi imaginez. A urmat interventia, care a fost pe coloana, singura, din toate cate am suferit, celelalte au fost doar la muschi, datorita coloanei au inceput si ei sa se atrofieze, am mai stat 2 saptamani in spital si dupa m-au externat. Am purtat si corsete, am facut si fizioterapie, dar nimic nu a dat rezultate. Medicii mi-au spus ca au facut ce a depins de ei, dar nu m-am dat batuta, si am hotarat impreuna cu familia mea sa mai incerc o alta opinie medicala intr-o clinica din strainatate, de data aceasta. Mi-a ajuns cat am suferit. Mi-am zis ca daca ar fi sa mai urmeze o alta interventie macar sa fie una cu un rezultat mai ''multumitor'' . Am luat legatura cu cei de la Vipmed International, le-am trimis cazul meu . Raspunsul nu a intarziat sa apara, in 48 de ore am primit opinia medicala pe email de la clinica Florence Nightingale din Istanbul . Cazul meu a fost evaluat de domnul prof. Azmi Hamzaoglu, dansul a mai operat cazuri similare ca al meu, si am fost nespus de fericita cand am primit raspunsul ca se mai poate o alta interventie, deoarece nu mai aveam sperante, medicii din tara nu mi-au mai dat niciun raspuns pozitiv, in legatura cu o posibila interventie. In Decembrie anul trecut am primit raspunsul si anul acesta in Martie am reusit cu ajutorul celor de la Vipmed sa imi fac programarea. M-au ajutat cu cazarea la hotel, cu raportul medical si scrisoarea medicala venite de la clinica .In cele doua zile petrecute in Istanbul, am facut investigatiile necesare: EOS si MR,, in urma acestor investigatii, domnul profesor mi-a recomandat tipul de interventie potrivit pentru afectiunea mea. Acum cel putin am o speranta, ca intr-o zi voi fi alta persoana, voi avea mai multa incredere in mine si imi voi continua si studiile, deoarece am pierdut foarte mult, imi voi lua si permisul auto, dar sanatatea e pe primul loc. Acum ma mai tin pe loc banii, operatia care mi-ar putea schimba viata, costa in jur de 72,500 euro, o suma foarte mare pentru mine. Apelez la oamenii cu suflet mare care vor sa faca o fapta buna celor aflati in suferinta, o suma cat de mica, conteaza foarte mult. Va rog din suflet sa ma ajutati sa imi pot indeplini visul si sa incep o viata noua. Consider ca merit ... nu mai vreau sa sufar! Vreau sa am si eu o viata normala fara dureri! De la un timp am inceput sa am probleme in special dimineata si seara, ma infund pe nas, deoarece nu primesc destul oxigen, e foarte greu...
Mai jos gasiti numerele de cont in care oricine poate dona, cat doreste, deschise pe numele mamei mele.
Raiffeisen BANK : RO16 RZBR 0000 0600 1757 6796 (EUR)
: RO76 RZBR 0000 0600 1757 6783 (LEI)
COD SWIFT RZBRROBU
INTESA SANPAOLO BANK: RO44WBAN001024861573EU01 (EUR)
:RO87WBAN001024861573RO01 (RON)
COD WIBANRO22XXX
Titular: Moise Marcela
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati :
Număr de tel: 0764 481 710
Email:
just_flory_4u@yahoo.com
Va multumesc si Dumnezeu sa va binecuvanteze!