View Single Post
Vechi 01.08.2015, 01:02:17
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Corinusha Vezi mesajul
Eu sincer CRED in faptul ca Dumnezeu ii va judeca pe parintii care au facut avortul, nu pe copiii avortati (care pana la urma nu au nici cea mai mica vina); de asemena cred ca Dumnzeu are grija de copiii care mor nebotezati sau in chinuri sau nespovediti etc. Dumnezeu e mai presus decat noi, si, cu siguranta Dumnezeu nu gandeste ca noi. Nu cred intr-un Dumnezeu crud care pedepseste pe cei nevinovati pentru ca cei vinovati sainvete o lectie; iar asta ma duce l o credinta proprie si nu la o credinta intr-o anumita religie, fie ea ortodoxa, catolica, musulmana etc. (nu de alta, dar peste tot copiii nebotezat/avortati ajung in acel loc care ne numeste Iad sau daca nu in Iad intr-un loc in are nu au parte e bucuria de a-L vedea pe Dumnzeu.
Calm down ca nu-ti face bine la sarcina!
Sunt cazati temporar in acel loc pana la Judecata doar. Eu zic,ca mai bine ne concentram pe idea ca Dumnezeu este BUN si DREPT decat pe cea ca este rau si injust...nu are nici un sens.

Oriunde s-ar afla copiii nebotezati si avortati,Dumnezeu are un plan salvator pt fiecare,ca doar nu suntem noi mai buni si mai intelepti decat El.
Imi pare ironica discutia asta :)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote